به گزارش رویداد غرب به نقل از تسنیم، بیمارستان 375 تختخوابی ایلام، یکی از پروژههایی است که بعد از گذشت 13 سال از کلنگزنی، افتتاح و بهره برداری از آن همچنان به آرزویی برای ایلامیها تبدیل شده است.
وعدههای"تا چند ماه دیگر"، "پایان همین ماه" در "آینده نزدیک" و حتی بازدید دو رئیس جمهور(دولت دوازدهم و سیزدهم) و وزراری بهداشت این دو دولت و دولتهای پیشین نیز نتوانسته است طلسم این پروژه که موثر در توسعه زیر ساختهای بهداشتی و درمانی استان ایلام است را بشکند.
`پیشرفت95 درصدی
مهدی اصلانی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در ایلام در چرایی به مصلت نبودن افتتاح این بیمارستان اظهار داشت: بر اساس بازدیدهای انجام شده و نظر کارشناسان پیشرفت فیزیکی این پروژه حدود 95 درصد است و بر همین اساس پس از بازدیدها مخالفت خود را با تحویل موقت پروژه اعلام کردهایم.
رئیس بازرسی کل استان ایلام گفت: قابل قبول نخواهد بود که پروژه بیمارستان 376 تختخوابی استان که از اهمیت بالایی برای مردم برخوردار است، پس از گذشت 12 سال به صورت ناقص و با ایرادهای بسیار به بهرهبرداری برسد بلکه باید این پروژه بهصورت کامل و بدون نقص افتتاح شود تا مردم بتوانند از خدمات آن بهرهمند شوند.
وی به دیگر مشکلات پیش رو افتتاح و بهره برداری از این بیمارستان اشاره کرد و گفت: مشکل معارضین شخصی یا دولتی درخصوص خطوط فیبر نوری، تیرهای برق، خط انتقال آب و جاده دسترسی نیز از دیگر مشکلات بهره برداری از این بیمارستان است که باید توسط مسئولان پیگیری و به نتیجه برسد.
کمبود منابع مالی اصلیترین مشکل
محسن ناظری، با بیان این که این پروژه 34هزارمترمربع زیربنا دارد گفت: عمده مشکل به بهره برداری نرسیدن این پروژه نبود منابع مالی است.
مدیر منابع فیزیکی و امور عمرانی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، از تلاش وزارت بهداشت برای بهره برداری از این بیمارستان خبر داد و خاطر نشان کرد: پروژه از پیشرفت 97 درصدی برخوردار است و امید است تا پایان سال 1400 به بهره برداری برسد.
وی به نحوه بهره برداری و افتتاح بیمارستانها اشاره و بیان داشت: افتتاح بیمارستانها دارای پروتکلهای خاص خود بود و با نصب و تجهیر می بایست مرحله به مرحله تجهیزات و امکانات تست و سپس مورد استفاده قرار گیرند و از طرفی نخستین قسمت افتتاح در بیمارستانها قسمت اورژانس است که در این پروژه در حال تست و آزمایش قرار دارد.
اشکال در تاسیسات زیر ساختی منجمله سیستم فاضلاب، جاده اختصاصی، وجود معارضین در انتقال سیستم آب و برق و ...نبود اعتبار کافی برای برطرف کردن این موانع که تامین اعتبار آن درون استانی است نیز از دیگر موارد عنوانی مدیر منابع فیزیکی و امور عمرانی دانشگاه علوم پزشکی ایلام بود که گفت: تلاش و رایزنی برای برطرف کردن این مشکلات و تامین اعتبار آن در دست اقدام است.
نماینده مردم بندرعباس در مجلس: 60 هزار پروژه ناتمام در کشور وجود دارد
حیدر دشتی پور، معاون فنی راهداری ایلام در ارتباط با چرایی تکمیل نشدن راه دسترسی به بیمارستان 375 تختخوابی ایلام کمبود اعتبار را عنوان و بیان داشت: تا زمان تامین اعتبار راه دسترسی به این پروژه به سامان نخواهد رسید و در وضعیت موجود مطالبات پیمانکاری که آغاز کننده پروژه راه دسترسی به بیمارستان 375 تختخوابی بوده است معوق و پرداخت نشده است.
به گفته معاون فنی راهداری ایلام، این پروژه به طول یک هزار و 700 متر با دو دستگاه پل در حال ساخت است و از پیشرفت 40 درصدی برخوردار است.
با توجه به نواقص پیش روی افتتاح بیمارستان 375 تختخوابی ایلام تاکنون وعدههای بسیاری توام با ضرب والعجل و فرجهها برای افتتاح این بیمارستان داده شده است که هیچکدام به نتیجه نرسیده است و از این دست وعدهها میتوان به فرجه 60 روزه وزیر وقت بهداشت "سعید نمکی" اشاره کرد که در تاریخ 4 خرداد1400 گفت: بیمارستان 375 تختوابی ایلام باید ظرف 60 روز آینده تکمیل و اقدام به پذیرش بیمار کند.
"الیاس فتاحی" معاون وقت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری ایلام نیز در تاریخ 9مرداد 1400 از افتتاح بیمارستان 375 تختخوابی استان ایلام در هفته دولت خبر داد.
بههرحال فارغ از تمام این وعدهها که تا امروز محقق نشده است انتظار مردم ایلام از مسئولان استانی و کشوری آن است که برای تحقق آن در آینده نزدیک چاره اندیشی کنند تا با راهاندازی این پروژه مشکلاتی بومیان منطقه به حداقل خود برسد.
انتهای پیام/180/ی