سرویس: سیاسیکد خبر: 2382|13:56 - 1402/12/27
نسخه چاپی

نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام:

جلسات خانگی نقش مهمی در ترویج فرهنگ قرآنی دارد

جلسات خانگی نقش مهمی در ترویج فرهنگ قرآنی دارد
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت: جلسات خانگی در مناطق شهری و روستا نقش مهمی در راستای ترویج فرهنگ قرآنی دارد

به گزارش رویداد غرب ، حجت الاسلام" اله‌نور کریمی تبار" نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام در یکصدمین نشست شورای فرهنگ عمومی استان ایلام، گفت: ماه مبارک رمضان فرصت بسیاری مناسبی برای پاسداری از دین اسلام و ارزش های دینی و معنویت افزایی در جامعه است که در این راستا حدود ۱۰۰ مبلغ مذهبی به تعداد روحانیون استان در ایام ماه مبارک رمضان افزوده شده که فرصت مناسبی در راستای توسعه شعائر دینی است.

وی با تاکید بر رعایت شئونات اسلامی و جلوگیری از روزه خواری در ایام ماه مبارک رمضان گفت: امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک فریضه الهی بیش از گذشته در ماه مبارک رمضان مورد توجه قرار گیرد و با هنجارشکنان نیز برابر قانون با آنان برخورد شود.

نماینده ولی فقیه در ایلام تصریح کرد: یکی از ضرورت های جامعه ما توجه به توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی و بهترین سنگر در برابر آسیب های اجتماعی قرآن کریم است.

حجت الاسلام کریمی تبار یادآور شد: جلسات خانگی در مناطق شهری و روستا نقش مهمی در راستای ترویج فرهنگ قرآنی دارد و با توجه به فعالیت ۶۵ موسسه قرآنی در استان لازم است که این موسسات در زمینه تربیت و آموزش قرآن کریم وارد میدان شوند.

وی ادامه داد: مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن کریم بوده است که باید در استان ایلام برای تحقق این امر و تربیت حافظ قرآن کریم در استان تلاش کرد.

حجت الاسلام کریمی تبار با تاکید بر اختصاص بودجه فرهنگی برای اجرای برنامه های دینی، مذهبی و قرآنی در سطح استان، خاطرنشان کرد: ما نباید برای فعالیت های دینی و رسانه ای در استان دغدغه تامین بودجه داشته باشیم چرا که دشمنان برای ضربه زدن به فرهنگ دینی و اسلامی از هیچ تلاش فروگذار نیستند.

امام جمعه ایلام با اشاره به آموزش مربیان تمام کودکستان های استان با محوریت قرآن کریم، ابراز کرد: اگر مربیان با سبک تربیت اسلام آموزش داده شوند بسیار در تربیت نسل قرآنی در جامعه تأثیر گذار خواهند بود.

وی با تاکید بر اینکه محلات شهرهای استان باید قرآن محور باشد، افزود: اگر در هر محله ای یک مربی محور قرار گیرد و نسبت به برگزاری جلسات قرآنی خانگی اقدام کند، زمینه توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی در محلات فراهم می شود.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به راه اندازی دبیرخانه زبان کردی ایلام در استان، ابراز کرد: تدوین کلمات و لغات کردی ایلامی در یک مجموعه نیاز فرهنگی استان است که می‌تواند در آداب و رسوم و فرهنگ ما هم در داخل و در خارج کشور داشته باشد.

پایان پیام/