سرویس: اخبار استانکد خبر: 2364|13:51 - 1402/12/22
نسخه چاپی

نظارت بر مراکز عرضه فرآورده های خام پروتئینی در ایلام تا پایان ماه رمضان ادامه دارد

نظارت بر مراکز عرضه فرآورده های خام پروتئینی در ایلام تا پایان ماه رمضان ادامه دارد
مدیرکل دامپزشکی ایلام گفت: بازرسی و نظارت بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام پروتئینی از ۱۹ اسفند شروع شده و تا پایان ماه رمضان ادامه دار

به گزارش رویداد غرب ، یونس احمدی مدیر کل دامپزشکی استان ایلام ظهر امروز در گفت و گو با خبرنگار رویداد غرب در ایلام گفت: در طرح نظارت ویژه عید نوروز و ماه رمضان ۶۰ نفر کارشناس، ناظر و بازرس در ۲ نوبت صبح و عصر از این اماکن بازدید می کنند.

وی افزود: سامانه تلفنی ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان نیز در این ایام آماده دریافت گزاش های مردمی است.

مدیر کل دامپزشکی استان ایلام گفت: ۳۹ گروه ثابت و سیار، نظارت بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه محصولات خام دامی را در ایام عید نوروز و ماه رمضان بر عهده دارند.

احمدی گفت: بازرسی و نظارت بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام پروتئینی از ۱۹ اسفند شروع شده و تا پایان ماه رمضان ادامه دارد که این نظارت ها بر اماکنی چون کشتارگاه، قصابی، رستوران و سالن های غذاخوری، اغذیه فروشی ها، رستوران های بین راهی و مراکز عرضه فرآورده های خام دامی انجام می گیرد.

پایان پیام/