سرویس: اجتماعیکد خبر: 2174|17:46 - 1402/02/26
نسخه چاپی

تب کنگو در کمین است/ ‏‬ مردم از قصابی‌های مجاز گوشت بخرند

تب کنگو در کمین است/ ‏‬ مردم از قصابی‌های مجاز گوشت بخرند
مدیر کل دامپزشکی استان ایلام گفت: یکی از مهمترین راه های پیشگیری از بیماری تب کونگو کریمه، تهیه گوشت مورد نیاز از قصابی‌ها و مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی است.

به گزارش رویداد غرب ، یونس احمدی مدیرکل دامپزشکی استان ایلام گفت: با توجه به اینکه تب کریمه کنگو یک نوع  بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام است و با  علائمی چون تب شدید، تهوع و درد همراه است ،از همشهریان و‌هم استانی های عزیز تقاضا داریم به توصیه های پیشگیری در این رابطه توجه کنند.

وی افزود: یکی از مهمترین راه های پیشگیری از این بیماری تهیه  گوشت مورد نیاز  از قصابی‌ها و مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی است.

مدیر کل دامپزشکی استان ایلام ادامه داد: لازم به یاپاوری است طبق توصیه کارشناسان بهداشن گوشت خام قرمز قبل از مصرف باید حداقل ۲۴ ساعت و همچنین  جگر و سایر آلایش‌های دامی نیز باید  ۴۸ ساعت قبل از مصرف در یخچال نگهداری شود.

احمدی خاطر نشان کرد: در راستای جلوگیری از هرگونه تخلف عرضه غیر بهداشتی گوشت در استان ایلام ۱۵ اکیپ دامپزشکی در سطح این  استان وظیفه مراقبت‌های بهداشتی و نظارتی بر فرآورده‌های دامی مورد نیاز مردم را بر عهده دارند.

پایان پیام/