به گزارش رویداد غرب ، یونس احمدی مدیرکل دامپزشکی استان ایلام گفت: با توجه به اینکه تب کریمه کنگو یک نوع بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام است و با علائمی چون تب شدید، تهوع و درد همراه است ،از همشهریان وهم استانی های عزیز تقاضا داریم به توصیه های پیشگیری در این رابطه توجه کنند.
وی افزود: یکی از مهمترین راه های پیشگیری از این بیماری تهیه گوشت مورد نیاز از قصابیها و مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی است.
مدیر کل دامپزشکی استان ایلام ادامه داد: لازم به یاپاوری است طبق توصیه کارشناسان بهداشن گوشت خام قرمز قبل از مصرف باید حداقل ۲۴ ساعت و همچنین جگر و سایر آلایشهای دامی نیز باید ۴۸ ساعت قبل از مصرف در یخچال نگهداری شود.
احمدی خاطر نشان کرد: در راستای جلوگیری از هرگونه تخلف عرضه غیر بهداشتی گوشت در استان ایلام ۱۵ اکیپ دامپزشکی در سطح این استان وظیفه مراقبتهای بهداشتی و نظارتی بر فرآوردههای دامی مورد نیاز مردم را بر عهده دارند.
پایان پیام/