سرویس: اجتماعیکد خبر: 1768|14:58 - 1401/04/20
نسخه چاپی

نظارت بر سلامت آشامیدنی زائران اربعین

نظارت بر سلامت آشامیدنی زائران اربعین
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام گفت: حتماً آب‌های داخل مخازن، تانکرها که از یخ استفاده می‌شوند باید کلر باقیمانده داشته باشند که در ایام اربعین توسط کارشناسان کنترل و نظارت صورت خواهد گرفت.

به گزارش رویداد غرب ، نیکونهاد معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: کارخانه‌های یخ به صورت ماهیانه توسط گروه بهداشت محیط حرفه‌ای استان بازدید و نمونه برداری و آزمایشات باکتریولوژی روی آنها انجام خواهد شد.

وی افزود: همه کارخانه‌های یخ استان از آب شهری یا آب مجتمع‌های روستایی تامین خواهند شد و از لحاظ بهداشتی سالم هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام ادامه داد: درستش این است که در مراسم عظیم اربعین از آب‌های یکبار مصرف استفاده شود ولی چون جمعیت گسترده و هوا گرم است و معمولاً در موکب‌ها داخل آب از یخ استفاده خواهد شد.

وی تصریح کرد: حتماً آب‌های داخل مخازن، تانکرها که از یخ استفاده می‌شوند باید کلر باقیمانده داشته باشند که در ایام اربعین توسط کارشناسان کنترل و نظارت صورت خواهد گرفت.

نیکونهاد در ادامه خاطرنشان کرد: کارخانه‌های یخ باید محصول را داخل پلاستیک عرضه تا از آلودگی ثانویه ناشی از تماس دست جلوگیری شود همچنین برچسب برای رهگیری داشته باشند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در پایان یادآور شد: خیلی از کارخانه‌های یخ بسته بندی به صورت دستی انجام می‌دهند که بایستی این کار به صورت اتوماتیک باشد که اداره صمت موضوع پلاستیک و برچسب برای محصول یخ در کارخانه‌ها را پیگیری و بررسی کند.

انتهای پیام/