به گزارش رویداد غرب ، پورنجف مدیرکل دامپزشکی استان ایلام در خصوص بیماری تب کریمه کنگو گفت: بیماری ویروسی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو جزء خطرناکترین بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان است که از طریق تماس با خون، ترشحات و بافت دام آلوده و یا از طریق کنههای ناقل ویروس بیماری به انسان منتقل و سبب مرگ و میر افراد مبتلا میشود و میتواند تهدید جدی برای بهداشت و سلامتی مردم باشد.
وی افزود: نظر به اینکه معضل کشتار غیر مجاز دام از عوامل اصلی و شایعترین راههای انتقال این بیماری است و زمینه بروز و شیوع بیماری را در سطح استان فراهم آورده است، از شهروندان میخواهیم گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و معتبر تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان در ادامه گفت: از دامداران میخواهیم از تماس و له کردن یا جدا کردن کنه بدن دام جداً خودداری کنند و با سم پاشی بدن دام و جایگاه نگهداری دامها با انگلهای خارج بدن دام مبارزه کنند.
پورنجف در پایان تصریح کرد: شهروندان از مصرف جگر خام یا نیم پخته خودداری کنند و برای اطمینان از سالم بودن گوشت تازه خریداری شده آن را پس از نگهداری در یخچال نگهداری و پس از مدت ۲۴ ساعت مصرف کنند.
انتهای پیام/