سرویس: خواندنی هاکد خبر: 1109|00:17 - 1401/01/07
نسخه چاپی

خواص شگفت انگیز مصرف بادمجان خام: هفته ای یکبار حتما بادمجان خام بخورید!

خواص شگفت انگیز مصرف بادمجان خام: هفته ای یکبار حتما بادمجان خام بخورید!
بادمجان حاوی فیبر فراوان است و برای تپش قلب و استرس مفید است. این سبزی را گاهی می توان به صورت خام مصرف کرد. شاید این وضعیت در ابتدا جالب به نظر نرسد، اما بعدا همه را با مزایای خود شگفت زده می کند. این مقاله به خواص شگفت انگیز مصرف بادمجان خام می پردازد.

به گزارش رویداد غرب ، بادمجان حاوی فیبر فراوان است و برای تپشقلبواسترسمفید است. این سبزی را گاهی می توان به صورت خام مصرف کرد. شاید این وضعیت در ابتدا جالب به نظر نرسد، اما بعدا همه را با مزایای خود شگفت زده می کند. این مقاله به خواص شگفت انگیز مصرف بادمجان خام می پردازد.

خواص درمانی بادمجان

بادمجان که سرشار از مواد معدنی وویتامینهای فراوان است، به عنوان یک سبزی بسیار مفید شناخته می شود. به همین دلیل مصرف حداقل دو بار در هفته بادمجان یک نعمت مفید و ارزشمند برای بدن است. بادمجان که برای تپش قلب و استرس مفید است به آرامش افراد کمک می کند

به لطف بادمجان حاوی آهن فراوان، مشکل کم خونی به طور کامل برطرف می شود. بادمجان نیز که به دفع کمک می کند ادرار آور خوبی است

به لطف فیبر، پتاسیم، ویتامین C و ویتامین B6 موجود در آن، ازسرطانجلوگیری می کند و از بهبودی بیمارانی که در معرض خطر ابتلا به آن هستند، حمایت می کند.

بادمجان که به عنوان یک عامل حجیم کننده در دستگاه گوارش عمل می کند، در صدر لیست هایرژیم غذاییقرار دارد. زیرا شما را سیر نگه می دارد و از گرسنگی مکرر جلوگیری می کند

بادمجان که از کبد در برابر سموم خاص محافظت می کند و آن را سالم نگه می دارد، می توان هفته ای یک یا دو بار به صورت خام مصرف کرد.

برای کسانی که می خواهند از فواید ذکر شده بادمجان بهره مند شوند، اطلاع از مصرف خام آن بسیار مهم است.

خواص شگفت انگیز مصرف بادمجان خام

از تشکیل سلولیت در پاها و باسن جلوگیری می کند. همچنین یک آنتی اکسیدان قوی است.
به دلیل آب زیاد موجود در آن،پوسترا مرطوب می کند. برای پوست خشک و موهای خشک مفید است.
علاوه بر سلامت مغز، سلول های تغییر شکل یافته در سیستم عصبی را تجدید می کند.
به تنظیم کلسترول بد کمک می کند. همچنین خون کثیف بدن را تمیز می کند.
همچنین به تنظیم کلسترول بد کمک می کند و میزانبیماری های قلبیرا کاهش می دهد.

ارزش غذایی بادمجان، ۱۰۰ گرم بادمجان حاوی:

آب: ۹۲.۳ گرم
انرژی: ۲۵ کیلو کالری
پروتئین: ۰.۹۸ گرم
چربی کل: ۰.۱۸ گرم
کربوهیدرات: ۵.۸۸ گرم
فیبر: ۳ گرم
کل شکر: ۳.۵۳ گرم
کلسیم: ۹ میلی گرم
آهن: ۰.۲۳ میلی گرم
منیزیم: ۱۴ میلی گرم
فسفر: ۲۴ میلی گرم
پتاسیم: ۲۲۹ میلی گرم
سدیم: ۲ میلی گرم
روی: ۰.۱۶ میلی گرم
ویتامین C، اسید اسکوربیک کل: 2.2 میلی گرم
تیامین: ۰.۰۴ میلی گرم
ریبوفلاوین: ۰.۰۴ میلی گرم
نیاسین: ۰.۶۵ میلی گرم
ویتامین B-6: 0.08 میلی گرم
فولات، DFE: 22 میکروگرم
ویتامین A، IU: 23 IU
E ویتامین (آلفا توکوفرول): 0.3 میلی گرم
ویتامین D (D2 + D3): 0 میکروگرم
K ویتامین (فیلوکینون): 3.5 میکروگرم
اسیدهای چرب، کل اشباع شده: ۰.۰۳ گرم
اکلسترول: ۰ میلی گرم
کافئین: ۰ میلی گرم

منبع: خبرنامه

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد