رویداد غرب21:16 - 1400/11/24

افزایش ۵۰ درصدی تولید گوشت قرمز در شهرستان دره‌شهر

مدیر امور عشایری شهرستان دره‌شهر گفت: با اجرای طرح پروار بندی دام سبک، تولید گوشت قرمز در این شهرستان افزایش ۵۰ درصدی داشته است.

به گزارش رویداد غرب به نقل از فارس، زینی مدیر امور عشایری شهرستان دره‌شهر  عنوان کرد: با راه اندازی دویست واحد پرواربندی کوچک و بزرگ دام سبک سالانه قرار است چهل هزار راس دام سبک پروار و به بازار‌های مصرف عرضه شود.

وی افزود: با اجرای طرح پروار بندی دام سبک، تولید گوشت قرمز در این شهرستان افزایش ۵۰ درصدی داشته است.

مدیر امور عشایری شهرستان دره‌شهر گفت: با اجرای طرح پروار بندی دام سبک علاوه بر تامین نیازمندی‌های داخل استان ایلام، مازاد تولید گوشت به استان‌های همجوار نیز عرضه می‌شود.

انتهای پیام/