به گزارش رویداد غرب به نقل از فارس، جمیل صادقیفر معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام گفت: نقش تغذیه سالم در پیشگیری و حتی درمان بعضی از بیماریها از جمله سرطان تایید شده است و شیوه زندگی و عادتهای تغذیه سهم مهمی در بروز سرطان دارد، به طوری که درصد زیادی از موارد سرطان با تغذیه نامناسب ارتباط دارد.
وی افزود: بیش از ۳۰ درصد جمعیت استان مبتلا به کلسترول بالا و ۵۰ درصد جمعیت استان به میزان کافی میوه و سبزیجات استفاده نمیکنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام با اشاره به پویش ملی مبارزه با سرطان گفت: ۶۲ درصد جمعیت استان مبتلا به چاقی و اضافه وزن هستند و این موضوع یکی از دلایل عمده ابتلا به سرطان است.
وی ادامه داد: برای کاهش خطر ابتلا به سرطان کاهش اضافه وزن و داشتن مقدار وزن سالم بسیار مهم است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: برخی مواد غذایی از جمله میوهها و سبزیجات روشن، کلم، سبزیجات پهن برگ، گوجه فرنگی، انواع توتها، انگور، ادویه جات، آب و سایر مایعات دارای اثر پیشگیری کننده از سرطان هستند.
وی با بیان اینکه ۴۶ درصد مردم استان فعالیت فیزیکی مناسب ندارند، گفت: ریسک ابتلا به سرطانهای ریه، پروستات، سینه و روده بزرگ با ۳۰ دقیقه ورزش متوسط روزانه تا حد زیادی کاهش مییابد.
صادقیفر انجام فعالیت فیزیکی، مصرف غذاهای سالم، عدم مصرف مشروبات الکلی، ورزش منظم، کنترل وزن، مصرف میوه تازه، عدم مصرف سیگار و استراحت کافی را از جمله راههای پیشگیری از سرطان عنوان کرد.
انتهای پیام/