رویداد غرب15:37 - 1401/06/06

افزایش ۶۰ درصدی اعتبار ردیف اربعین استان نسبت به سال گذشته

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ایلام در خصوص اعتبارات گفت: اعتبارات مصوب هزینه ای استان در سال جاری معادل ۶۳۱ میلیارد ریال است که نسبت به مصوب سال گذشته حدود ۲۸٫۵ درصد افزایش نشان می دهد و اعتبار ردیف اربعین در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۱۵۲ میلیارد تومان است که نسبت به سال گذشته معادل ۶۰ درصد افزایش دارد و افزایش اعتبارات تملک دارایی های استانی به مبلغ یک هزار و ۱۴۷ میلیارد تومان در سال جاری که نسبت به سال گذشته ۲۷٫۹ درصد رشد داشته است.

به گزارش رویداد غرب ، امین دوست محمدی سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ایلام روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات گفت: رسانه رکن چهارم دموکراسی و رهبران فعلی دنیا هستند.

 

وی افزود: نظام رسانه عامل بازگشت و بازمهندسی به شاخص هاست و رسانه ها قدرت باز تعریفی و باز مهندسی مفاهیم را دارند.

 

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری تصریح کرد: برای مقابله با گرگ به شجاعت و برای مقابله با موریانه به بصیرت نیاز دارید.

 

دوست محمدی با اشاره به این که کلیدی ترین ساختار در همه حوزه ها نظام اداری است تصریح کرد: این ساختار در برنامه ششم توسعه در حال کوچک شدن است و هم اکنون ۳۲ هزار نفر نیروی انسانی در استان شاغل هستند که با یک سوم همین نیروها امکان تحقق اهداف سازمانی وجود دارد و باید بخش عمده ای از مسئولیت ها با نظارت دستگاه ها به بخش خصوصی برون سپاری شود.

 

وی افزود: بر اساس محاسبات اولیه برای تحقق رشد اقتصادی ۹٫۶ درصد استان، حدود ۲۶ هزار میلیارد تومان نیاز است و رشد اقتصادی مورد نظر در بودجه سال جاری بر اساس ملاحظات آمایشی و گزارشات آماری سال های گذشته تدوین شده، متوسط رشد اقتصادی تکلیفی برای استان های کشور هشت درصد بوده که برای استان ایلام رشد اقتصادی ۹٫۶ درصدی تعریف شده است.

 

این مقام مسئول تصریح کرد: اکثر مدیران استان کمبود اعتبار را بهانه می کنند در حالی که باید باز مهندسی و برون سپاری صورت بگیرد با برون سپاری در استان می توان ۵۷ هزار شغل ایجاد کرد.

 

وی ادامه داد: دولت برای اولین بار برنامه ارتقای بهره وری در نظام اداری را به صورت عملیاتی در بودجه ادارات لحاظ کرده و طبق شاخص های تعریف شده سه ماه یک بار دستگاه ها مکلف به ارائه گزارش در خصوص عملکرد این شاخص ها هستند.

 

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ایلام بیان کرد: برای ورود بانوان به عرصه اداری هیچ محدودیتی وجود ندارد اما با همین توضیح سهم آقایان ۶۵ درصد و سهم بانوان ۳۵ درصد و در حوزه مدیریت همین سهم بانوان با ۱۸٫۵ درصد می رسد که وظیفه رسانه برابر سازی این سهمیه ها است.

 

دوست محمدی گفت: بر اساس آخرین آمار رسمی منتشر شده ارزش افزوده استان ۳۵ هزار میلیارد تومان بوده که ۶۵ درصد در حوزه استخراج نفت و ۳۵ درصد ارزش افزوده غیر نفتی است که در بخش نفت به دلیل عدم نهایی و فرآوری شدن آن در استان و به عبارت دقیق تر سیکل ناقص اقتصاد نفت استان، تاثیری بر این سهم ندارد و در واقع در محاسبه واقعی اقتصاد استان فقط ۳۵ درصد غیر نفتی لحاظ می شود.

 

وی افزود: هم اکنون سازمان مدیریت از ساختار اسمی به ساختار مفهومی رسیده است البته نیروی انسانی سازمان محدود است اما برنامه این است که از پیش ران ها استفاده کنیم.

 

این مقام مسئول تصریح کرد: در بحث عدالت محوری دولت به دنبال دانش بنیان بودن کارها و مردمی کردن امور است.

 

وی ادامه داد: استخدام و به کارگیری ۴ هزار نفر نیروی انسانی جدید، به منظور تحقق عدالت اجتماعی در استخدام های دولت و جذب نیروی انسانی متخصص و ماهر و تبدیل وضعیت ۲ هزار نفر از نیروهای ایثارگر شاغل در دستگاه های اجرایی استان ایلام به رسمی قطعی انجام شده است.

 

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گفت: این سازمان به عنوان استان پیشرو گام های مهمی برداشته که برای اولین بار در کشور تصمیم گیری فردی حذف و به خرد جمعی روی آورده ایم.

 

دوست محمدی در خصوص اعتبارات گفت: اعتبارات مصوب هزینه ای استان در سال جاری معادل ۶۳۱ میلیارد ریال است که نسبت به مصوب سال گذشته حدود ۲۸٫۵ درصد افزایش نشان می دهد و اعتبار ردیف اربعین در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۱۵۲ میلیارد تومان است که نسبت به سال گذشته معادل ۶۰ درصد افزایش دارد و افزایش اعتبارات تملک دارایی های استانی به مبلغ یک هزار و ۱۴۷ میلیارد تومان در سال جاری که نسبت به سال گذشته ۲۷٫۹ درصد رشد داشته است.

 

وی در پایان گفت: سازمان مسئولیت تهیه نقش راه استان را دارد که به آمایش سرزمینی معروف است که با سند ملی تطبیق داده شد.

انتهای پیام/