به گزارش رویداد غرب ،یادداشت| مسعود چراغی؛ مدرس دانشگاه و عضو رسمی انجمن مدیریت ایران:اولین و مهمترین برنامه ریاست جمهوری اسلامی ایران حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در استقرار دولت مردمی ایران قوی (پیرو بیانیه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰) استقرار دولت جوان واگذاری ارکان و مسؤلیتهای اصلی به جوانان شجاع، تحولخواه، متخصص، پاک و ضدفساد است.
دولت مردمی ایران قوی، نیازمند مدیرانی قوی، عملگرا، میدانی و جوانگراست که بتوانند برنامهها و اهداف و شعارهای محوری دولت سیزدهم را در حوزههای مختلف؛ علی الخصوص اصل دولت جوان عملیاتی و اجرایی کنند.
از نکات قابل توجه اصول هفتگانه دولت مردمی این است که دولت جوان را در صدر اصول و بعنوان اولین اصل قرار داده و در توضیح این اصل، کلمه مهم تجربه را حذف کرده است؛ این نکته مهم بیانگر این است که دولت آقای رئیسی بر واگذاری مسئولیت به جوانان تاکید داشته و داشتن تجربه برای جوانان اصلا ملاک نیست.
بر اساس بررسی و پیگیری به عمل آمده، مدیر کاملا موفق و انقلابی در خصوص اجرایی کردن اصل اول دولت مردمی آیت الله رئیسی (دولت جوان) که در شعار و عمل، به وعده ریاست جمهوری به خوبی عمل کرده است، استاندار جوان و انقلابی استان تهران است که کلیه انتصابات خود را از بین جوانان و بر اساس گام دوم انقلاب اسلامی و شعارهای محوری دولت مردمی، ایران قوی انجام داده است
اقدامات جهادی و انقلابی این استاندار جوان و انقلابی در راستای جوان گرایی مناصب مدیریتی، یک الگوی مدیریتی نوین در راستای بیانیه گام دوم انقلاب است که میطلبد مدیران و مسئولان استان ایلام نیز از این روش مدیریتی وی استفاده کنند.
یکی از مهمترین دستورات و شاخصهای جدی استاندار جوان استان تهران، انتصاب جوانان شایسته و انقلابی و متعهد در مناصب مدیریتی و فرمانداری است، چرا که جوان مظهر تحرک و پویایی است و وی تاکید کرده که باید در مدیریت جدید کشور کادرسازی انجام شود و ترجیح ما برای انتخاب مدیران، جوانان هستند چراکه جوان با انرژی زیاد پیگیر مطالبات مردم است.
رویکرد مدیریت جهادی و انقلابی، فعال سازی ظرفیتهای عظیم جوانان متعهد و متخصص است و همواره به مسئولان و علی الخصوص فرمانداران دستور داده که جوان سازی در بدنه اجرایی دولت را آغاز، و از گروههای مردمی، حلقههای میانی و به ویژه جوانان مؤمن، انقلابی و کارآمد با تاکید بر شاخصهای عدالت محوری، قانون مداری، مردم داری، فساد ستیزی و ... استفاده کنند.
استاندار جوان تهران، سرلوحه قرار دادن مفاد عهدنامه مدیران دولت مردمی و به ویژه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را همواره در حکم انتصابات خود درج میکند تا مدیران جوانان و انقلابی که ظرفیتهای آنها کمتر از جوانان دوران جنگ تحمیلی نیست، برای عملیاتی کردن گام دوم انقلاب آماده باشند؛ حاج محسن تاکید دارد که بیانیه گام دوم انقلاب باید نصب العین مسئولین در انتخاب فرمانداران و مدیران باشد.
در انتخاب فرمانداران، رئوس بیانیه گام دوم انقلاب و استفاده از جوانان مومن و انقلابی در مناصب مدیریتی مدنظر قرار گرفته و حاج محسن از فرمانداران جدید خود خواسته که هنگام تحویل فرمانداری به نفر بعدی، ۵ جوان گام دومی و انقلابی و آماده برای تصدی فرمانداری تحویل دهند.
در شش ماه حضور منصوری بعنوان استاندار تهران و با انتصاب مدیران جوان توسط ایشان، میانگین سنی مدیران استان تهران ۱۰ سال جوان تر شده و باور قلبی دارد که باید از ظرفیت جوانان گام دومی انقلاب در سطوح مدیریتی استفاده شود.
تاکنون در سطح استان تهران ۱۰ فرماندار متولد دهه شصت منصوب شدند که این اقدام به معنای واقعی کلمه میدان دادن به جوانان است و در سطح بخشداریهای استان نیز پای کار است که بخشدارانی با میانگین سنی زیر ۳۵ سال منصوب کند.
علی ایحال با تحلیل متن فوق، می توان نتیجه گرفت که شعار، و اقدام و عمل استاندار جوان تهران برای همه مدیران امروزی ما یک درس است و این اقدام وی که در استان حساس و ویژه تهران بعنوان پایتخت جمهوری اسلامی ایران به جوانان اعتقاد جدی دارد و به آنها میدان داده و فرمانداران استان تهران، معاونین استاندار و مدیران و بخشداران و... را از میان جوانان انتخاب کرده است، کاملا بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب و جهاد تبیین است و میطلبد مسئولان استان ایلام نیز از روش بسیار خوب مدیریتی وی جهت تحقق برنامههای دولت آقای رئیسی استفاده کنند.
انتهای پیام/