به گزارش رویداد غرب ، حسین بشارهصیفی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان ایلام گفت: طرح تشدید فعالیتهای نظارتی این اداره کل بر اماکن تولیدی و عرضه فرآوردههای خام دامی توسط اکیپهای بازرسی و نظارتی از تاریخ ۱۴/۱۲/۱۴۰۰ لغایت ۱۶/۲/۱۴۰۱ شروع شده است.
وی افزود: پیرو تاکیدات ریاست سازمان دامپزشکی کشور و به منظور حفظ سلامت هم استانیهای گرامی و اطمینان خاطر آنان از مصرف فرآوردههای خام دامی تعداد ۳۰ اکیپ ثابت و سیار در ستاد اداره کل و شهرستانها تشکیل شده و کار نظارت و بازرسی بر اماکن تولیدی و عرضه فرآوردههای خام دامی را انجام میدهند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان ایلام گفت: از همشهریان گرامی درخواست کرد فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از سوی متصدیان این مراکز موضوع را به تلفن ۱۵۱۲ روابط عمومی یا ادارات دامپزشکی شهرستان اعلام کنند.
انتهای پیام/